B. M. Croker: A spanyol nyakék - letölthető romantikus regény e-könyv

B. M. Croker :
A spanyol nyakék

Részlet az e-könyvből: "Paul átvette az ékszerdobozt. Nem volt rajta a Sarazinok címere... valami modern csinálmány lehetett. De amikor felnyitotta, elveszett öröksége ragyogott rá; egy darabig néma áhítattal nézte.
— Mademoiselle — mondta —, egy különös dolgot kell önnel közölnöm. — Hangja olyan furcsán csengett, hogy Ethel letette a teáskannát és rápillantott. — Ez a nyakék öt évszázadon keresztül a mi családunké volt... A „Sarazinok szerencséjé”-nek hívják.
— Lehetetlen! — kiáltott fel Ethel mértéktelen csodálkozással. — Én Biarritzban vettem, egv régiségkereskedőnél.
— Ön vette, természetesen, de egy királynő ajándékozta egyik ősömnek valamely vakmerő tette jutalmául. Ameddig birtokunkban van, megtartjuk földjeinket, kincseinket, szerencsénket, így szól a hagyomány. Ha elvesztjük: mindenünk elveszett.
— De hát, hogy történhetett akkor?..."

A szerzőről: Ír származású angol írónő, leánynevén Bithia Mary Sheppard. Kilgefinben született a XIX. század második felében, iskoláit Angliában végezte. Férjével sokat utazott keleten, kivált Indiában.
Korán kezdett írni és hamarosan az egyik legolvasottabb szerző lett. Valóságos bestsellerekké vált regényei a legváltozatosabb helyszíneken játszódnak le, s mindig izgalmas, fordulatos meseszövésű, lírai hangvételű szerelmi történetek.
Kellemes megjelenésű, nemes gondolkodású, tiszta erkölcsű hőseinek mindig ellenlábasaik is akadnak, akik boldogságuk útjában állnak. Egy-egy regényen belül is sokat utazhatunk, sokfelé járhatunk. Elragadó leírások tárják elénk a színes tájakat, városokat, azok nevezetességeit, a regények szereplőinek életkörülményeit, más-más szokásait, örömeit és bánatait... Hol Biarritz gazdag nyaralóinak világába csöppenünk, hol egy írországi kastélyba, hol Indián barangolunk végig, egyszer a legszegényebbek, másszor a leggazdagabbak társaságában.
Akár bele is olvashat az e-könyvbe, hogy kipróbálhassa, hogyan jelenik meg e-könyve a monitorán vagy e-könyv olvasóján!
B. M. Croker: A spanyol nyakék - részlet letöltése (EPUB)
B. M. Croker: A spanyol nyakék - részlet letöltése (MOBI)

Availability: Készleten

690 Ft

Megvásárolt e-könyveit bármikor letöltheti E-Könyvespolcáról!

E-könyvét olvashatja monitoron, táblagépen, e-könyv olvasón,
vagy akár okostelefonon is!

E-könyveink EPUB, és Kindle olvasókra MOBI formátumban is elérhetőek!

%

Öt vagy több termék vásárlása után 10% kedvezményt adunk!

E-könyveinket banki átutalással fizetheti.

További információk

További információk

Cím A spanyol nyakék
Szerző B. M. Croker
Téma romantikus
Sorozat Nem
Típus Regény
Oldalszám 304
ISBN 9786155549755
Kiadó Hermész Média Kft.