Zane Grey: A Nyugat úttörői - letölthető kalandregény e-könyv

Zane Grey:
A Nyugat úttörői

A Vadnyugat hőskorában játszódik a történet, az Észak és Dél polgárháborújának korszakában. Nyugaton ekkor szinte a földből nőttek ki a gerendavárosok, mulatókkal, fogadókkal. Vadul folyt a szerencsejáték, olcsó volt a vér és a szerelem.
Egy kalandos hajlamú, de jó családból származó fiatalember elindult postakocsin Bostonból, hogy a Nyugatot a Kelettel összekötő távíróhálózatot építő társaság szolgálatába álljon. Űzte a kalandvágy s vonzotta a szabadság édes levegője. Kalandokban aztán bőven volt része: indiántámadás, préritűz, megvadult lovak, bölénycsorda-támadás, szerelem és féltékenység, egy életre szóló barátság, halál, és a végén…
Akár bele is olvashat az e-könyvbe, hogy kipróbálhassa, hogyan jelenik meg e-könyve a monitorán vagy e-könyv olvasóján!
Zane Grey: A Nyugat úttörői - részlet letöltése (EPUB)
Zane Grey: A Nyugat úttörői - részlet letöltése (MOBI)

Availability: Készleten

790 Ft

Megvásárolt e-könyveit bármikor letöltheti E-Könyvespolcáról!

E-könyvét olvashatja monitoron, táblagépen, e-könyv olvasón,
vagy akár okostelefonon is!

E-könyveink EPUB, és Kindle olvasókra MOBI formátumban is elérhetőek!

%

Öt vagy több termék vásárlása után 10% kedvezményt adunk!

E-könyveinket banki átutalással fizetheti.

Termék leírás

Részletek

Részlet az e-könyvből: "A Nebraska állambeli Omahában postakocsira ültem. Letört reményekkel, az életből kiábrándulva vágtam neki az Újvilágnak. Huszonnégy éves voltam. Zsebemben néhány dollár s egy újságból kivágott hirdetés lapult: ennek köszönhettem elhatározásomat. Eddig bármihez kezdtem, kudarccal végződött. Lassanként már kételkedni kezdtem életrevalóságomban. Apám azt akarta, hogy jogot tanuljak. Így kerültem a harvardi egyetemre, ahol teljes egy esztendőt pocsékoltam el. Azután, anyám kívánságára, az orvosi fakultással próbálkoztam – de hiába. A tudomány érdekelt volna, csak az örökös szobafogságot és a szüntelen magolást nem álltam. Két évet tékozoltam így el életemből. Szüleim és rokonaim unszolására mégis tovább próbálkoztam. Ezúttal, bár egész lényem tiltakozott ellene, kereskedelmi pályán helyeztek el. Mondanom sem kell, itt is kudarcot vallottam. Mindez csak arra volt jó, hogy megtudjam, mihez is lenne kedvem voltaképpen. A független, szabad élet vonzott, a végtelen vadnyugati pusztákra vágyódtam, ahol teli tüdővel szívhatom a szabadság édes levegőjét. Titokban a kalandvágy is élt bennem. Anyám skót származású volt, s váltig hangoztatta, hogy skót nagybátyáim nyugtalan vérét örököltem...."

További információk

További információk

Cím A Nyugat úttörői
Szerző Zane Grey
Téma western
Sorozat Nem
Típus Regény
Oldalszám 174
ISBN 9786155549236
Kiadó Hermész Média Kft.