S. S. Van Dine: A kínai négyszög - letölthető krimi regény e-könyv

S. S. Van Dine:
A kínai négyszög

Van Dine vérbeli detektívregényében Philo Vance újra nyomoz hű titkára oldalán. Régi barátja, Markham államügyész kéri a kissé különc, műkedvelő detektív segítségét egy a szemük előtt kibontakozó bűnügyben. Ezúttal egy megszokottnak ígérkező emberrablási esettel akad dolguk, a nyomok azonban hamar összekuszálódnak. Úgy tűnik, a dolgok nem azok, amiknek látszanak. Töprengésre azonban most nem sok idő marad, mert az agyafúrt emberrablóknak láthatóan égető gyorsasággal szükségük lenne a váltságdíjra…
A regény hosszú várakozás után most olvasható először modern, olvasmányos formában, s kiadónk gondozásában egy alaposan átdolgozott, csonkítatlan, az eredetihez hű művet vehet a kezébe az olvasó.

A szerzőről: S. S. Van Dine (1888-1939) Willard Huntington White írói ál- neve. Az eredetileg újságírással és szépirodalommal foglalkozó White súlyos betegségéből való lábadozása során kezdte el falni a krimiket. A műfaj meghatározó hatást gyakorolt rá, esszéiben, cikkeiben feldolgozta és lefektette a detektívtörténet írás szabályait. Az elmélet után kipróbálta magát a regényírás terepén is, így született meg Philo Vance alakja, akinek tekervényes nyomozásaival azonnal beírta magát a krimi-irodalom nagyjai közé.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a könyvből 2015.08.26-ával újabb verzió áll rendelkezésre. A korábban vásárolt elektronikus példány mellé, amennyiben vásárlónk kéri, a vásárlás számlájának bemutatása mellett díjtalanul megküldjük az újabb verziót.

Akár bele is olvashat az e-könyvbe, hogy kipróbálhassa, hogyan jelenik meg e-könyve a monitorán vagy e-könyv olvasóján!
S. S. Van Dine: A kínai négyszög - részlet letöltése (EPUB)
S. S. Van Dine: A kínai négyszög - részlet letöltése (MOBI)

Availability: Készleten

1290 Ft

Megvásárolt e-könyveit bármikor letöltheti E-Könyvespolcáról!

E-könyvét olvashatja monitoron, táblagépen, e-könyv olvasón,
vagy akár okostelefonon is!

E-könyveink EPUB, és Kindle olvasókra MOBI formátumban is elérhetőek!

%

Öt vagy több termék vásárlása után 10% kedvezményt adunk!

E-könyveinket banki átutalással fizetheti.

További információk

További információk

Cím A kínai négyszög
Szerző S. S. Van Dine
Téma krimi
Sorozat Philo Vance történetek
Típus Regény
Oldalszám 219
ISBN 9786155549410
Kiadó Hermész Média Kft.